ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Tzioni Camp

Οι κατασκηνώσεις Τζιώνη βρίσκονται στην Ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καβάλα και τη Δράμα. Η κατασκήνωση σε προνομιούχα θέση, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Για τους γονείς που επισκέπτονται την κατασκήνωση, ή για τις ομάδες παιδιών που έρχονται από μακρινά μέρη, προτείνουμε κάποια αξιοθέατα της περιοχής.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνονται αθλητικές, παιδαγωγικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πάντα υπό την επίβλεψη του προσωπικού μας.

Περισσότερα

Δωρεάν κατασκήνωση

Γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μπορούν να φιλοξενηθούν στην κατασκήνωσή μας χωρίς κανένα κόστος για εσάς; Δείτε αν το ταμείο σας είναι συμβεβλημένο με τις κατασκηνώσεις.

Φόρμα εγγραφής

Οι κατασκηνωτές μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για εγγραφή τη φετινή χρονιά μέσω της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Εξοπλισμός

Δείτε εδώ τη λίστα των πραγμάτων που πρέπει απαραίτητα να έχει μαζί του ο κατασκηνωτής αλλά και τί μπορεί προαιρετικά ο κατασκηνωτής να πάρει μαζί του!

Παιδικές Κατασκηνώσεις Τζιώνη

Στην ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης Νομού Σερρών, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καβάλα, τη Δράμα και τη Χαλκιδική, οι παιδικές κατασκηνώσεις Τζιώνη προσφέρουν μια όαση χαράς, ψυχαγωγίας και ατελείωτου παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις λειτουργούν από το 2006 και σκοπός τους είναι η πολύπλευρη ψυχαγωγία των κατασκηνωτών μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, με αυστηρή εφαρμογή των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής.
Το προσωπικό της κατασκήνωσης αποτελείται από άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Στην κατασκήνωσή μας κάθε καλοκαίρι μία καινούργια έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους!
Περιηγηθείτε στην σελίδα μας και ανακαλύψτε τις παροχές και τις
υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας…

Ανακοινώσεις

 • ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ
  ΟΠΑΔ – ΤΥΔΚΥ

  Οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ως εξής:...

  read more
 • ΤΑΥΤΕΚΩ
  ΤΑΥΤΕΚΩ

  Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠΟΤΕ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΚΑΠ-ΔΕΗ) ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:...

  read more
 • ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ
  ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

  Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το ΤΣΜΕΔΕ...

  read more
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ...

  read more