ΑΦΙΞΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

ΑΦΙΞΕΙΣ

Την πρώτη μέρα κάθε κατασκηνωτικής περιόδου οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση με τα πράγματά τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για τα παιδιά ηλικίας 11-16 οι αφίξεις γίνονται 3-5 μ.μ.

Για τα παιδιά ηλικίας 6-10 οι αφίξεις γίνονται 5-6.30 μ.μ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (για όσους έρχονται ΔΩΡΕΑΝ μέσω ταμείου)

Κατά την άφιξη σας στο χώρο παραδίδετε στη γραμματεία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα με το ταμείο μέσω του οποίου έρχεται το παιδί στην κατασκήνωση. Πιο συγκεκριμένα:

1) Για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ (προσοχή! όχι τους ιδιωτικούς υπαλλήλους)  το δικαιολογητικό είναι η ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ. Την τυπώνετε μέσω της πλατφόρμας του ΕΦΚΑ όπου έγινε η αίτηση την συμπληρώνετε και υπογράφετε την άφιξη.

2) Για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και ανέργους που έρχονται μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ τα δικαιολογητικά είναι:

  • φωτοτυπία της ταυτότητας του δικαιούχου (μπρος-πίσω) – σε περίπτωση αλλοδαπών, φωτοτυπία του διαβατηρίου και της άδειας παραμονής και του δικαιούχου και του παιδιού
  • αντίγραφο του βιβλιαρίου ασφάλισης και του δικαιούχου και του παιδιού της πρώτης σελίδας (να φαίνονται οι φωτογραφίες και τα ΑΜΚΑ) – σε περίπτωση που δεν υπάρχει βιβλιάριο, θα προσκομίσετε αντίγραφο της βεβαίωσης ΑΜΚΑ δικαιούχου και παιδιού
  • αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού
  • αριθμό επιταγής εκτυπωμένο (μπαίνετε στην σελίδα του ΔΥΠΑ με τους κωδικούς σας και εκτυπώνετε τον 24ψήφιο αριθμό επιταγής για το κάθε παιδί)

 

3) Οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ, του ΥΠΑΑΤ και του Υπ. Πολιτισμού υπογράφουν μία Υπ. Δήλωση άφιξης που θα υπάρχει στη γραμματεία μας.

4) Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ προσκομίζουν το τριπλό δελτίο που θα εκτυπώσουν από την πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ

ΕΠΙΣΗΣ!

ΟΛΟΙ οι γονείς θα συμπληρώνουν και θα υπογράφουν κατά την άφιξη έντυπο με το ιατρικό ιστορικό του παιδιού τους και μία υπεύθυνη δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα. Για να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και αναμονή, μπορείτε να βρείτε τα δικαιολογητικά παρακάτω και να τα ετοιμάσετε από πριν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Την τελευταία μέρα της κατασκηνωτικής περιόδου οι γονείς μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους μεταξύ 9 με 11 π.μ.

Στη γραμματεία θα τακτοποιήσετε τις τελευταίες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και θα υπογράψετε για την παραλαβή του παιδιού σας. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη ταυτότητας ή διπλώματος ή διαβατηρίου. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να παραδώσουμε το παιδί. 

Εάν παραλάβει κάποιος άλλος το παιδί αντί του γονέα, πρέπει οπωσδήποτε να έχει εξουσιοδότηση από τον γονέα με το γνήσιο της υπογραφής ή μέσω gov και φυσικά να έχει μαζί του ταυτότητα. Η εξουσιοδότηση αυτή μπορεί να σταλεί επίσης στο mail της κατασκήνωσης κατόπιν συνεννόησης.

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

περισσοτερες πληροφοριες

Ασφαλεια - προσωπικο

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι πλήρως περιφραγμένη και η υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο οποιουδήποτε επισκέπτη στο χώρο.

Συνεργαζομενα ταμεια - Τροποι Πληρωμης

Οι γονείς που είναι εργαζόμενοι – ασφαλισμένοι στα παρακάτω ταμεία μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους ΔΩΡΕΑΝ στην κατασκήνωση, ύστερα από σχετική αίτηση που θα υποβάλλουν στον φορέα τους

Περιοδοι λειτουργιας

Οι περίοδοι λειτουργίας μας είναι οι ακόλουθες:

Α’ περίοδος : 1 έως 15/7

Β’ περίοδος : 15 έως  29/7

Γ’ περίοδος : 29/7 έως 12/8

Δ’ περίοδος: 12/8 έως 26/8

Εξοπλισμος κατασκηνωτη

Λίστα πραγμάτων που πρέπει, καλό θα ήταν και δεν επιτρέπεται να έχει μαζί του ο κατασκηνωτής.

Αφιξεις - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ -αναχωρησεις

Την πρώτη μέρα κάθε κατασκηνωτικής περιόδου οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση με τα πράγματά τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισκεπτηριο- Επικοινωνια με τους κατασκηνωτες

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνον το ενδιάμεσο Σαββατοκύριακο του δεκαπενθημέρου, το Σάββατο ή την Κυριακή 10-13 το πρωί ή 6-8 το απόγευμα.