ασφαλεια

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

ασφαλεια - ιατρικο προσωπικο - στελεχη

SN-1224

ιατρικο προσωπικο

Στην κατασκήνωση λειτουργεί οργανωμένο ιατρείο και αναρρωτήριο σε 24ωρη βάση με την παρουσία γιατρού και νοσηλευτή, οι οποίοι διαμένουν στο χώρο της κατασκήνωσης και δεν φεύγουν ποτέ από το χώρο. Το πλησιέστερο κέντρο υγείας είναι σε απόσταση  μόλις 10 χλμ. από την κατασκήνωση και για την επείγουσα διακομιδή  περιστατικών υπάρχει σε ετοιμότητα αυτοκίνητο και οδηγός.

Η κατασκήνωση υποχρεούται όπως σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας κατασκηνωτή-παιδιού ή ατυχήματος, να ειδοποιήσει, αμέσως, τηλεφωνικά τους γονείς του ασθενούς κατασκηνωτή και σε περίπτωση κατεπείγουσας ανάγκης να εισαγάγει τον κατασκηνωτή στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Η κατασκήνωση ασφαλίζει με ασφάλιση αστικής ευθύνης όλα τα άτομα που βρίσκονται μέσα στην κατασκήνωση για πλήρη ιατρική και νοσοκομειακή κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος μέσα στο χώρο μας.

ασφαλεια

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι πλήρως περιφραγμένη και η υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο οποιουδήποτε επισκέπτη στο χώρο. Εκτός από τους ομαδάρχες, τους κοινοτάρχες, τον συντονιστή και τον αρχηγό που είναι υπεύθυνοι και βρίσκονται δίπλα στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, υπάρχουν δύο νυχτοφύλακες για τη βραδινή φύλαξη του χώρου και ένας ημεροφύλακας επιπλέον που επιβλέπουν συνεχώς το χώρο. Παράλληλα, οργανώνονται υπηρεσίες επίβλεψης των στελεχών τις μεσημεριανές ώρες. Για την ασφάλεια των παιδιών στην πισίνα και στη θάλασσα υπάρχουν δύο ναυαγοσώστες.

Στελεχη

Η επιλογή των στελεχών μας γίνεται με κριτήρια την κατασκηνωτική τους εμπειρία και προπάντων την αγάπη τους για την κατασκήνωση και την διάθεσή τους να ασχοληθούν με τους κατασκηνωτές μας. Τόσο οι βασικοί συντελεστές, όσο και ο αρχηγός της κατασκήνωσης, που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, είναι πρόσωπα με μακρά θητεία στο χώρο αυτόν. Διαθέτουμε επαγγελματία ψυχαγωγό, υπεύθυνο καλλιτεχνικού εργαστηρίου, και εξειδικευμένα άτομα για τη διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων.  Οι ομαδάρχες που απασχολούνται είναι 17 ετών και άνω. Αντιστοιχούν ένας ομαδάρχης με έναν βοηθό ανά 6 παιδιά στις ομάδες ηλικίας 6-9 ετών και ένας ομαδάρχης με έναν βοηθό ανά δέκα παιδιά στις ομάδες ηλικίας 10-16 ετών.

Τέλος, η κατασκήνωση διαθέτει ψυχολόγο που βοηθά όσα παιδιά χρειάζονται την στήριξή του και τις συμβουλές του.

Tzioni-140 copy

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

περισσοτερες πληροφοριες

Ασφαλεια - προσωπικο

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι πλήρως περιφραγμένη και η υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο οποιουδήποτε επισκέπτη στο χώρο.

Συνεργαζομενα ταμεια - Τροποι Πληρωμης

Οι γονείς που είναι εργαζόμενοι – ασφαλισμένοι στα παρακάτω ταμεία μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους ΔΩΡΕΑΝ στην κατασκήνωση, ύστερα από σχετική αίτηση που θα υποβάλλουν στον φορέα τους

Περιοδοι λειτουργιας

Οι περίοδοι λειτουργίας μας είναι οι ακόλουθες:

Α’ περίοδος : 1 έως 15/7

Β’ περίοδος : 15 έως  29/7

Γ’ περίοδος : 29/7 έως 12/8

Δ’ περίοδος: 12/8 έως 26/8

Εξοπλισμος κατασκηνωτη

Λίστα πραγμάτων που πρέπει, καλό θα ήταν και δεν επιτρέπεται να έχει μαζί του ο κατασκηνωτής.

Αφιξεις - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ -αναχωρησεις

Την πρώτη μέρα κάθε κατασκηνωτικής περιόδου οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση με τα πράγματά τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισκεπτηριο- Επικοινωνια με τους κατασκηνωτες

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνον το ενδιάμεσο Σαββατοκύριακο του δεκαπενθημέρου, το Σάββατο ή την Κυριακή 10-13 το πρωί ή 6-8 το απόγευμα.