Εγκαταστασεις

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΖΙΩΝΗ​

οι εγκαταστασεις μας

κτιριακες μοναδες

Η κατασκήνωση διαθέτει μόνιμες κτιριακές εγκαταστάσεις και χωρίζεται σε δύο πτέρυγες. Στη μία πλευρά της υπάρχουν χτισμένα σπιτάκια, με πέτρινη διακόσμηση, κεραμοσκεπή και ατομικό μπάνιο. Στα σπιτάκια αυτά  μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι έξι παιδιά και ο ομαδάρχης τους. Συγχρόνως, στην πλευρά αυτή  λειτουργεί και πτέρυγα με κοινόχρηστα μπάνια με κρύο και ζεστό νερό και τουαλέτες. Ο χώρος αυτός είναι προορισμένος να φιλοξενήσει τα μικρότερα παιδάκια(6-9 ετών), και γι’ αυτόν το λόγο σ’ αυτήν την πλευρά  υπάρχει ξεχωριστό γήπεδο ποδοσφαίρου, μίνι – μπάσκετ, καλλιτεχνικό εργαστήρι και παιδική χαρά.

Στην είσοδο της κατασκήνωσης βρίσκεται η πισίνα (20μ. Χ 10 μ.), με μία νεροτσουλήθρα, και τρία ντους. H πισίνα είναι περιφραγμένη, έχει βάθος από 80 cm έως 1.90 m., είναι υπό συνεχή επιτήρηση και για τη σωστή συντήρησή της τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Στο κέντρο της κατασκήνωσης βρίσκεται το εστιατόριο, με μεγάλη κλειστή αίθουσα και εξωτερική τραπεζαρία ακριβώς πάνω στην παραλία. Δίπλα στο εστιατόριο υπάρχει κυλικείο-αναψυκτήριο, όπου  μπορούν οι γονείς να επισκεφτούν τα παιδιά τους.

Στην άλλη πλευρά της κατασκήνωσης φιλοξενούνται παιδιά ηλικία 10-16. Στα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από ξύλο και έχουν κεραμοσκεπή. Έχουν εσωτερική ξύλινη επένδυση και υπερυψωμένο δάπεδο επενδεδυμένο με πλακάκι.  Η δυνατότητα φιλοξενίας των σπιτιών αυτών είναι έως 10 άτομα και τον ομαδάρχη Τα μπάνια και οι τουαλέτες είναι κοινόχρηστες, χωριστά για αγόρια και κορίτσια, και είναι φτιαγμένες σύμφωνα με τον κανονισμό των κατασκηνώσεων. Παρέχουν κρύο και ζεστό νερό για να πλένονται τα παιδιά μετά την πισίνα και τη θάλασσα. Το νερό ζεσταίνεται με πετρέλαιο και με ηλιακά πάνελ.

SN-1227 copy

χωροι αθλησησ και διασκεδασης

Σ’ αυτήν την πλευρά λειτουργεί  γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα και δύο γήπεδα μπάσκετ. Σε ειδικά σκιασμένο χώρο  υπάρχουν τραπέζια του πινγκ-πονγκ. Ιδιαίτερος στεγασμένος χώρος  αξιοποιείται για διάφορες άλλες δραστηριότητες (αερόμπικ, πολεμικές τέχνες, παραδοσιακούς χορούς).

Επίσης, υπάρχει θεατράκι για τις βραδιές ψυχαγωγίας και μία δεύτερη παιδική χαρά με πολυδραστηριότητες (κούνιες, τσουλήθρα, μονόζυγο) και δύο τραμπολίνο.

Σε όλη την έκταση της κατασκήνωσης υπάρχουν παγκάκια και χώροι σκίασης.  

Τα παιδιά όλων των ηλικιών διαμένουν στους κοιτώνες χωρισμένα ανά φύλλο και ηλικία και σχηματίζουν ξεχωριστές κοινότητες.

φωτογραφιες απο τις

εγκαταστασεις μας

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

ολα οσα Χρειαζεται να Γνωριζετε

Δραστηριοτητες
Ημερησιο προγραμμα
Προγραμμα διατροφης