προγραμμα διατροφης

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης

Μεσημεριανο - βραδινο

Ημέρα Μεσημεριανό Βραδινό
Κυριακή Μπριζόλα, πατάτες φούρνου, σαλάτα, επιδόρπιο Μακαρονάκια κοφτά, κόκκινη σάλτσα, φέτα, επιδόρπιο
Δευτέρα Κοτοσνίτσελ με ρύζι και Λαχανικά, σαλάτα, επιδόρπιο Σουτζουκάκια σμυρνέικα πουρές σαλάτα, επιδόρπιο
Τρίτη Χοιρινό με πατάτες στο φούρνο, σαλάτα επιδόρπιο Ψαροκροκέτες με πατατο-σαλάτα (με μαγιονέζα), επιδόρπιο
Τετάρτη Φακές ή φασόλια, ελιές σαλάτα, επιδόρπιο Χάμπουργκερ και πατάτες τηγανητές, επιδόρπιο
Πέμπτη Γιουβέτσι, σαλάτα, επιδόρπιο Πίτσα, επιδόρπιο
Παρασκευή Γεμιστά, γιαούρτι, επιδόρπιο Μακαρόνια με κιμά, σαλάτα, επιδόρπιο
Σάββατο Μπιφτέκια με μπριάμ τζατζίκι, επιδόρπιο Λουκάνικα βραστά και τηγανητές πατάτες, σαλάτα, επιδόρπιο

πρωινο - δεκατιανο - απογευματινο

Πρωινό Δεκατιανό - Απογευματινό
1. Γάλα, τσάι, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι, πραλίνα.
2. Γάλα, τσάι, τυρόπιτα.
3. Γάλα, τσάι, ζαμπόν, κασέρι, αυγό
Επιλογή από κέικ σε διάφορες γεύσεις, τσουρέκι, τυρόψωμο, ελαιόψωμο, κουλουράκια σμυρνέικα, ψωμάκια με τυριά και ζαμπόν, φρούτο
  • Το επιδόρπιο μπορεί να είναι φρούτο εποχής ( καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κλπ)  ή κρέμα, ή ζελέ φρούτων ή κάποιο άλλο σπιτικό γλύκισμα (κέικ, γαλακτομπούρεκο, ραβανί κλπ). Τα γλυκά παρασκευάζονται στην κατασκήνωση από ζαχαροπλάστη.
  • Τα γεύματα συνοδεύονται από χωριάτικο ψωμί ημέρας
  • Το γάλα είναι φρέσκο, ημέρας (δε χρησιμοποιούνται εβαπορέ ή υψηλής παστερίωσης)
  • Η κατασκήνωση μπορεί να αλλάξει το παραπάνω πρόγραμμα, αν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα υλικά στην αγορά ή αν το επιβάλλει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος.
  • Το κρέας που χρησιμοποιείται είναι νωπό και ο κιμάς ζυμώνεται στην κατασκήνωση
  • Η μερίδα του κρέατος είναι 140 γρ. το ελάχιστο
  • Στα υπόλοιπα είδη δεν υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωση

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι πλήρως εξοπλισμένη με ανοξείδωτα σκεύη. Το φαγητό σερβίρεται σε πορσελάνινα πιάτα με ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνα, πάνω σε πλαστικούς δίσκους, που τοποθετούνται σε τροχήλατους φοριαμούς και καρότσια ανά κοινότητα. Τα σκεύη πλένονται σε επαγγελματικά πλυντήρια και απολυμαίνονται.

Το προσωπικό της κουζίνας αποτελείται από μάγειρα, βοηθό μάγειρα, ζαχαροπλάστη, λαντζέρες και τραπεζοκόμους.

Ανακαλυψτε την Κατασκηνωση Τζιωνη

ολα οσα Χρειαζεται να Γνωριζετε

Εγκαταστασεις
Δραστηριοτητες
Ημερησιο προγραμμα